Genoeg vir 8
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }750 g PnP Beesmaalvleis
200 g chorizowors, fyn gekap
10 ml (2 t) gerookte paprika
5 ml (1 t) sout en gemaalde swartpeper
60 ml (1/4 k) PnP Ekstra Suiwer Olyfolie
Gekaramelliseerde uie
60 g PnP Botter
5 PnP Uie, dik gesny
15 ml (1 e) PnP Bruinsuiker
8 Ciabattarolletjies
30 ml PnP Engelse Mosterd
4 PnP Tamaties, gesny
1 PnP Rooi-ui, dun gesny
80 g PnP Watercress en Rocket-mengsel
1. Meng die maalvleis, chorizo en gerookte paprika en geur met sout en swartpeper.
2. Verhit intussen die botter in ’n groot pan oor matige hitte. Braai die uie vir 10 min. daarin. Voeg die bruinsuiker by en karamelliseer vir nog 5-10 min.
3. Verhit ’n riffelpan oor hoë hitte. Vorm groot frikkadelle met die maalvleis en druk effe platter met jou handpalm. Vryf die olyfolie oor die burgers. Braai vir 8 min. aan elke kant of tot goudkleurig en gaar.
4. Sit die burgers op die broodrolletjies saam met Engelse mosterd, tamatie, rooi-ui, slaaiblare en gekaramelliseerde uie.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.