kategorieë: Nuut & NouKos

Die beste restaurant ter wêreld

Osteria Francescana is al sedert 2011 onder die top vyf van hierdie prestige toekenning. Hulle was verlede jaar die naaswenners, waarna hulle uiteindelik as 2016 se wenner bekroon is.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Teen agtuur soggens staan die rye al straat af vir ’n tafeltjie in hierdie restaurant, en sonder ’n bespreking sal jy beslis nie kan inglip nie.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Die eerste bespreking by die wêreld se beste restaurant is eers in Mei 2017 beskikbaar.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Die restaurant bestaan uit drie vertrekke met vier tafels in elke eetkamer. Drie kelners is beskikbaar om jou deur die spyskaart te lei.

Osteria Francescana se bekendste dis is genaamd “Oops, I Dropped the Lemon Tart!” Dit is ’n nagereg wat bedien word as ’n lemoentert wat omgeval het. Dit bestaan uit ’n smeersel lemoentert, gekrummelde koekies, lemoen en suiker.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Die goedkoopste voorgereg op dié bekroonde restaurant se spyskaart beloop sowat R875. Die duurste is ’n proe-bord van sowat R3 200.

Vir meer inligting, besprekings en die spyskaart gaan na http://www.osteriafrancescana.it/

Deel
Gepubliseer deur
Michelle Nortje
Tags: restaurant

Onlangse plasings

‘Kokkedoor’-kampioene steek R1 miljoen in die sak!

“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…

1 day Gelede

Klein maar kragtig: Jou skildklier kan jou liggaam behoorlik deurmekaarkrap

Deur Christa Swanepoel   “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…

2 days Gelede

Bou jy of breek jy jou kind se selfbeeld?

Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…

2 days Gelede

Die beste tamatiesous

Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…

2 days Gelede

Twee blitsidees met koejawels

Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…

3 days Gelede

‘Die Kwiksilwers’ is hier – maak reg vir ’n film-avontuur soos geen ander nie!

Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…

3 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.