Drie maniere hoe jy vanjaar meer eko-vriendelik kan eet deur Salomé Delport
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Hier is drie maniere hoe jy vanjaar meer eko-vriendelik kan eet
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Kies kos gegrond op die vervoerkoste daaraan verbonde. Kos wat binne 100 km van jou af verbou word, is beter as kos wat ingevoer word. Koop ook vrugte en groente na seisoen, eerder as ingevoerde groente en vrugte.
Hoe meer verpakking, hoe meer beland op die vullishope. Vars, basiese kos verg baie minder verpakking. Koop liewer die bestanddele vir ’n gereg en maak dit self as om ’n halfgaar pizza te koop wat in ’n plastieksakkie in ’n doos én in ’n kruideniersakkie verpak word.
Fokus op zero-vermorsing. Vermy plastiekwaterbottels, tinfoelie, strekplastiek, polistireen en plastieksakkies so ver jy kan. Stoor kos in glashouers.
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.