Vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
15 ml koekmeel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Sout en swartpeper na smaak
4 groot forelle, skoongemaak
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }32 repies spek
15 ml kookolie
125 g botter
Hand vol vars tiemie
Sap van 2 suurlemoene
1. Geur die meel met die sout en swartpeper. Doop elke vis in die meel en draai dan 8 repies spek om elke vis.
2. Verhit die olie en 75 g van die botter in ’n groot braaipan tot goed warm. Voeg die tiemie en die vis by en braai die vis vir omtrent 4 minute aan ’n kant. Skep die vis oor op ’n warm opdienbord en gooi die kookolie weg.
3. Vee die pan goed uit met kombuispapier en verhit die res van die botter in die pan. Voeg die suurlemoensap by en giet dan die borrelende mengsel oor die vis en bedien dadelik met gekookte aartappeltjies met ekstra botter en gekapte vars pietersielie.
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.