Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }30 ml (2 e) sagte bruinsuiker
5 ml (1 t) Chinese Five-spice of AllSpice
5 ml (1 t) Maldon- of gewone sout
3 ml (½ t) gemaald eswartpeper
500 g lendeskyf (sirloin steak)
2 handevol roketblare
1 mango, geskil en in skywe gesny
(of gebruik papaja)
2 sprietuie, oorlangs dun gesny
1. Meng die suiker, Five-spice, sout en peper en vryf oor die steak.
2. Verhit ’n riffelpan oor hoë hitte. Skroei die steak vir 4 min. aan elke kant tot bruin. Laat rus vir 5 min. en sny in dun repies.
3. Meng die vleisrepies, roketblare, mango en sprietuie en bedien.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.