Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Oosterse sous
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }125 ml (½ k) hoenderaftreksel
30 ml (2 e) lemmetjiesap
10 ml (2 t) bruinsuiker
15 ml (1 e) vissous
180 ml (2/3 k) oestersous
30 ml (2 e) olyfolie
3 cm gemmer, geskil en gerasper
1 rooirissie, sade verwyder en fyngekap
600 g lendeskyf (sirloin), in dun repies gesny
15 ml (1 e) olyfolie
1 pak klaarbereide roerbraaigroente
400 g gaar rys of bokwietnoedels
125 ml (½ k) koljanderblare
125 ml (½ k) ongesoute, rou grondboontjies
1 Meng al die bestanddele vir die oosterse sous en hou eenkant. Verhit die olie, gemmer en rissie in ’n groot pan oor hoëhitte en hou eenkant.
2 Skroei die biefstuk vir 1 min. In ’n riffelpan, haal uit en hou eenkant. Warm die gegeurde olyfolie in die pan weer op, voeg die groente bietjies-bietjies by en roerbraai vir 2 min.
3 Voeg die oosterse sous, noedels en vleis by die groente en roerbraai vir nog 2 min.
4 Meng die koljander en grondboontjies deur die roerbraaigroente en sit voor.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.