Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }6-8 varklende-steaks, ekstra vet verwyder en in blokkies gesny
60 ml (4 e) paprika
sout en swartpeper
30 ml (2 e) olyfolie
2 knoffelhuisies, geskil en gekap
1 ui, geskil en gekap
2 x 410 g-blikkies gekapte tamaties
2 lourierblare
125 ml (½ k) Bulgaarse jogurt
hand vol gekapte pietersielie
500 g skulpnoedels, gaargemaak volgens die aanwysings op die pakkie
1. Meng die paprika deur die blokkies vleis en geur met sout en peper.
2. Verbruin die vleis vinnig in die verhitte olie in ’n middelslagkastrol. Skep uit en hou eenkant.
3. Braai die ui en die knoffel in dieselfde kastrol tot sag. Voeg die vleis weer by, asook die tamaties en lourierblare. Meng deur en prut net vir 10 min. anders word die vleis taai.
4. Sit voor met jogurt, gekapte pietersielie en skulpnoedels.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.