kategorieë: Kos

Italiaanse tamatiepasta

Genoeg vir 4.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

Bestanddele

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
  • ½ ciabattabrood
  • 5 ml (1 t) gekapte knoffel
  • ’n klein hand vol tiemieblare
  • gerasperde skil van ½ suurlemoen
  • 15 ml (1 e) olyf- of avokado-olie
  • 200 g (½ blik) kersietamaties
  • 60 ml (¼ k) fyn parmesaankaas
  • 15 ml (1 e) gekapte knoffel
  • 15 ml (1 e) gekapte brandrissie
  • 4 ansjovisfilette
  • 200 g (½ blik) kersietamaties
  • ’n hand vol gekapte basiliekruidblare
  • 250 g gaar pennepasta

Metode

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Voorverhit die oond tot 180 °C.

  1. Verwerk die ciabattabrood tot krummels in ’n voedselverwerker en skep op ’n bakplaat. Meng die knoffel, tiemieblare, suurlemoenskil en olie deur. Geur na smaak. Bak tot goudbruin en krakerig. Hou eenkant.
  2. Verwerk die parmesaankaas, knoffel, brandrissie, ansjovisfilette en kersietamaties saam tot glad. Verhit die mengsel oor matige hitte en meng die orige kersietamaties by. Geur na smaak. Haal van die hitte af en meng die basiliekruidblare deur.
  3. Skep die sous oor die pennepasta en strooi ekstra basiliekruidblare en die ciabattakrummels oor voor jy die pasta voorsit.

Deel
Gepubliseer deur
Vickie de Beer

Onlangse plasings

Klein maar kragtig: Jou skildklier kan jou liggaam behoorlik deurmekaarkrap

Deur Christa Swanepoel   “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…

19 hours Gelede

Bou jy of breek jy jou kind se selfbeeld?

Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…

22 hours Gelede

Die beste tamatiesous

Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…

22 hours Gelede

Twee blitsidees met koejawels

Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…

23 hours Gelede

‘Die Kwiksilwers’ is hier – maak reg vir ’n film-avontuur soos geen ander nie!

Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…

1 day Gelede

Gure voorspellings vir ‘Suidooster’ – en die Kaapse Dokter speel met niemand nie!

  Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…

1 day Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.