Gaan maak ’n draai by jou slagter vóór jy die vleisbraaivuur aansteek. Daar is ’n uitgebreide reeks vleissnitte wat nommerpas vir ’n braai is. Vra die kundige slagter as jy ’n spesifieke snit in gedagte het, of nie seker van die gaarmaakmetode is nie. Hul verskeidenheid gemarineerde vleis sal elke smaak pas.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Wenke
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Filet
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Bolendeskyf (porterhouse)
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Kruisstuk (rump)
Lamslendetjops
Lamsnoisettes
Wors
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.