In die slaghuis kan jy met die blokman oor spesialiteitvarksnitte gesels, ’n resep of twee uitruil of net ’n wenk vir die beste “crackling” of brosvet kry. Raak tuis tussen die rakke vol plaasprodukte, vars organiese groente en mooi blomme.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Die Franse sjef, Christophe Dehosse, het onlangs die vernuwing in die deli aan die gang gesit waar jy nou op die langstoep in vrede kan ontspan om ’n luilekker middagete te geniet.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Die spyskaart stel Franse plaaskos ten toon wat van gehalte, vars of tuisgemaakte bestanddele gemaak word. Ander bestanddele word uit die omliggende omgewing verkry en so word die kontrei op jou bord vasgevang.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Gaan kuier gerus op die plaas se stoep en smul aan die beste uit die omgewing.
Deli
deli@joostenberg.co.za
Tel:021 884 4141
Slaghuis
pork@joostenberg.co.za
Tel 021 884 4206
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.