Topsjef Reuben Riffel se geregte bly gunstelinge, of jy nou by sy gewilde restaurante in die wynlande van Franschhoek aansit, of agter die winkende liggies van die One & Only-hotel in Kaapstad aanry. Die mense by Robertsons weet ook ’n ding of wat oor kos maak en geur, en hulle het ’n vennootskap met Reuben gesluit om saam met die geurigste kruie- en speserykombinasies vorendag te kom. Danksy rooi rose, Woman & Home en Robertsons kan lesers landwyd nou saam met Reuben kreatief raak. Kom kyk hoe hy en nog ’n bekende heerlike geregte optower met die hulp van Robertsons se beproefde geur-staatmakers. Tussendeur kan lesers aan Rooiberg-wynlandgoed se heerlike wyne proe.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Kom kyk, leer en proe saam met Robertsons en Reuben, terwyl hulle hul maklikste geheime vir die beste Suid-Afrikaanse kookkuns deel.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Waar en wanneer
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); } DATUM
Saterdag 27 Julie – Johannesburg Country Club,
Auckland Park (Engelse geselligheid)
Saterdag 31 Augustus – Kievits Kroon Country Estate,
Pretoria (Afrikaanse geselligheid)
Saterdag 28 September – Woodmead Country Club
(Engelse geselligheid)
Saterdag 19 Oktober – Valmore Hotel, Centurion
(Afrikaanse geselligheid)
TYD
Registrasie vanaf 8:30 – 9:00.
Program begin om 9:00 en duur tot 13:00.
KOSTE
R200. Dit sluit ’n noenontbyt en ’n geskenksak in.
Besprekings
Bel 0860 105 954 om jou plek by een van die werkwinkels te
bespreek. Bepreek vanaf Maandae tot Donderdae tussen
9:00 – 16:00 of Vrydae vanaf 9:00 tot 13:00.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.