genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 250 g pancetta
• 500 g vermicelli
• 4 eiers
• 180 ml room
• 2 knoffelhuisies, fyn gekap
• 30 ml (2 e) truffelolie
• 100 g parmesaankaas, gerasper
1 Voorverhit die oond tot 180 °C. Pak die pancetta op ’n bakplaat en bak vir 7-8 min. of tot bros en goudkleurig. Haal uit en hou eenkant.
2 Kook die pasta vir 8 min. of tot al dente in ’n groot kastrol vol gesoute kookwater. Dreineer die pasta maar hou 125 ml van die pastawater in die kastrol. Hou die pasta eenkant.
3 Klits die eiers en room in ’n maatbeker en geur met sout en swartpeper.
4 Sit die knoffel, pasta, truffelolie en eiermengsel in die kastrol met die pastawater. Roer deurentyd oor lae hitte totdat die sous verdik. Geur met sout en swartpeper.
5 Sit voor met die bros pancetta en parmesaankaas.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.