Resep deur Jenny Morris vir Juicy Delicious
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Bestanddele:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
250 ml (1 k) koekmeel, geif
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }125 ml (½ k) suiker
10 ml (2 t) bakpoeier
knippie sout
100 ml botter, gesmelt
125 ml (½ k) warm melk
5 ml (1 t) vanieljegeursel
2 eiers geklop
15 ml (1 e) lemoenskil
600 g pruime, ontpit en gesny, in 1 e heuning
Metode:
Voorverhit oond tot 180 °C
· Plaas meel, suiker, bakpoeier en sout in mengbak en roer saam.
· Klits botter, melk en vanielje saam in ander bak en klits laastens eiers en lemoenskil by.
· Roer meelmengsel met melkmengsel.
· Rangskik pruime aan onderkant van gebotterde pasteibak.
· Skep deeg oor en bak vir 25 tot 30 minute of tot sosatiestokkie skoon uitkom.
· Smelt heuning en botter saam vyf minute voordat die koek gereed is en roer tot gemeng.
· Verwyder koek uit oond en gooi oor warm heuning-botter-mengsel terwyl koek warm is.
Lees ook: Pruim-en-amandel-tert
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.