Resep deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
BESTANDELE:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
METODE:
Voeg die spinasieblare, appel, gemmer, bevrore mango en volroomjogurt in ‘n hoë-aangedrewe menger.
Meng al die bestandele tot mooi glad. Jy kan ‘n klein hoeveelheid water of melk byvoeg om dit net aan die gang te kry.
Gooi jou Gladde Jantjie in ‘n papbakkie en versier die bokant met enigiets waarvoor jy lus voel, soos byvoorbeeld geroosterde neute, sade en rosyne en ‘n blerts volroomjogurt.
Strooi dan ‘n bietjie kaneel oor vir ekstra oemf.
Voedingsinligting:
Nutriënte | Porsiegroote – 350g |
Proteïene | 19.5 g |
Sink | 2.77 mg |
Jodium | 135 mg |
Foliensuur | 92.6 µg |
Kalsium | 475 µg |
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.