Stadig geroosterde tamaties Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Stadig geroosterde tamaties Ingredients 1 kg roma-tamaties, middeldeur gesny 4 knoffelhuisies, gekneus 15 ml (1 e) suurlemoenskil 30 ml (2 e) olyfolie sout en gemaalde swartpeper Instructions Voorverhit die oond tot 160 °C. 1 Meng die tamaties, knoffel, suurlemoenskil, olie, sout en peper goed in ’n bak. 2 Pak die tamaties snykant na bo op ’n draadrak in ’n bakplaat en bak vir sowat ’n uur tot die tamaties lekker sag en gekaramelliseer is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings “Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar