’n Sterk Maleise en Indiese invloed is duidelik te sien én te proe in verskeie Mauritiaanse geregte soos dié tandoorilam. Tradisioneel word die vleis aan lang staalpenne geryg en in ’n tandoor-oond (’n groot kleipot met warm kole onderin) laat sak. Die vleis word murgsag en het ’n heerlike geroosterde smaak. Ons het die lam eers in jogurt gemarineer en toe in ’n riffelpan gerooster om dieselfde effek te kry.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.