Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
4 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }2 eiers
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }1 t vanieljegeursel
1½ k karringmelk
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }¼ k strooisuiker
2 k bruismeel
½ t koeksoda
40 g botter
250 g aarbeie, gehalveer
200 g frambose
Versiersuiker vir strooi
Wenk: Die karringmelk in hierdie resep reageer op die koeksoda en dit help om die pannekoeke te laat rys.
Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.