Persimmons, met hul sonderlinge oranjerooi kleur, het ’n unieke smaak en tekstuur, al lyk hulle nogal soos tamaties. Die vrug kom oorspronklik uit China en is baie gewild in die Ooste, Europa en Amerika, maar is eers in die jare negentig hier by ons begin verbou. Persimmons kan vars of gedroog geëet word en ook in gebakte nageregte gebruik word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Dié vrug is nie net lekker nie, dit bevat twee keer meer vesel as ’n appel en is ryk aan kalsium, yster en magnesium. Sy wetenskaplike naam Diospyros beteken nie verniet “kos van die gode” nie.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Na seisoen
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.