Gerookte sout, vleis en selfs botter en kaas is deesdae volop op die winkelrakke en restaurantspyskaarte. Deur alle eeue is rook gebruik om kos te geur, gaar te maak of te preserveer.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Smeulende hout, teestokkies of enige ander geurige materiaal wat kan brand, word vir die doel gebruik.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Sampioene se hoë voginhoud maak hulle ideaal vir rook.
– Pak soos ons ’n hand vol eksotiese sampioene oor ’n smeulende pan teestokkies, maak liggies met foelie toe en rook vir 3 minute.
– Gerookte sampioene gee ’n dieper geur aan jou sampioenroomsous.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.