Kruiepesto
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Kruiepesto is deesdae in ’n verskeidenheid geure beskikbaar en die gebruike daarvan is legio. Gebruik dit as ’n doopsous, roer dit deur pasta of smeer dit oor geroosterde vleis.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Maak jou eie pesto
Kap 2 groot hande vol basiliekruid,
50 g (1/2 pakkie) dennepitte of macadamianeute,
2 knoffelhuisies, 50 g (1/2 k) gerasperde parmesaankaas en sout na smaak in ’n voedselverwerker of ’n vysel fyn.
Voeg 80 ml (1/3 k) olyfolie drupsgewys by.
Geur met swartpeper en hou in ’n gesteriliseerde botteltjie in die yskas.
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.