'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Somersmaaksensasie – bitter, blomme en verfrissend
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Bestanddele:
• 50 ml Hendrick’s Gin
• 150 ml kinawater (tonic)
• 3 dun gesnyde komkommerskyfies
Voorbereiding:
1. Vul ’n lang glas met ysblokkies.
2. Kombineer die bestanddele en roer liggies.
3. Versier met die drie dungesnyde komkommerskyfies.
Somersmaaksensasie – Vrugtig, blomme en verfrissend
Bestanddele:
• 50 ml Hendrick’s Gin
• 20 ml vars lemmetjiesap
• 10 ml vlierblomsap (elderflower cordial)
• 8 ment blare
• 1 duim komkommer
• gemmerbier om op te vul
Voorbereiding:
1. Sit die komkommer in ’n glas en breek op met ’n stampertjie.
2. Voeg gebreekte ys by saam met al die ander bestanddele.
3. Vul die glas met gemmerbier en versier
Somersmaaksensasie – vrugtig en blomme
Bestanddele:
• 50 ml Hendrick’s Gin
• 150 ml vars appelsap
• 5 vars frambose
• ’n skeutjie vars suurlemoensap
Voorbereiding:
1. Kombineer al die bestanddele in ’n teepot, meng goed en laat trek vir ’n paar minute.
2. Gooi dit in ’n teekoppie gevul met ys.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.