'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Bestanddele:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }• 50 ml Hendrick’s Gin gegeur met seldery
• 10 ml kersielikeur
• 20 ml vlierblom
• 75 ml appelsap
• 25 ml suurlemoensap
Voorbereiding:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }1. Laat trek gekapte seldery in Hendrick’s Gin vir 30 minute tot een uur.
2. Meng al die bestanddele saam, gooi in ’n glas en garneer met vars mentblare, eetblare blomme en ’n seldery-stokkie.
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.