Resep deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
1. Voer ‘n broodpannetjie met kleefplastiek uit en plaas in die vrieskas om te verkoel.
2. Meng die vanieljegeursel en kondensmelk in ‘n mengbak saam.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }3. Klits die room met ‘n elektriese menger tot die sagtepunt stadium
4. Voeg die kondensmelk met die vanillageursel en die amasi by die geklopte room en meng goed totdat al die bestandele goed geinkorporeer is.
5. Sodra die roomysmengsel goed gemeng is, vou die gebreekte sjokoladekoekies in.
6. Skep die mengsel uit in die verkoelde broodpannetjie en plaas in die vrieskas vir 3 – 4 uur totdat die roomys goed gevorm is.
7. Wanneer die roomys gereed is, keer dit uit op ‘n bord, sny in porsies en bedien dadelik.
Lees ook: Maklike klapper-en-aarbei-fudge
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.