Uieringe met knoffel-mayo (Aïoli)
Ingredients
- Meng 250 ml (1 k) meel
- 125 ml (½ k) mielieblom
- 30 ml (2 e) bakpoeier en 5 ml (1 t) sout in ’n mengbak.
- Gooi 250 ml (1 k) sodawater by en roer tot glad. Laat rus vir 30 min.
- Sny 2-3 uie in 1 cm-skywe. Skud die uieringe in ’n bietjie meel en doop in die beslag. Diepbraai in warm olie tot goud.
- Meng 125 ml (½ k) goeie mayonnaise, 2 gerasperde knoffelhuisies en skil van een suurlemoen. Sit die aïoli saam met die warm uieringe voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.