Burgers met speseryhoender en krakerige koolslaai Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Genoeg vir 4.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Burgers
4 volgraanrolletjies, oopgesny en gesmeer 4 Hoenderborsies 15 ml (1 e) ekstra suiwer olyfolie 5 ml (1 t) gekapte knoffel 15 ml (1 e) gekapte gemmer 1 groen brandrissie, gekap gerasperde skil van 1 lemmetjie 15 ml (1 e) sojasous 15 ml (1 e) heuning 2,5 ml (1/2 t) sout
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Slaai
½ klein rooi kool, fyn gesny ½ klein groen kool, fyn gesny 1 Wortel, in dun repies gesny ½ klein rooi-ui, in fyn ringe gesny 30 ml (2 e) soetbrandrissiesous 30 ml (2 e) sojasous hand vol koljanderblare
Metode
Sny elke hoenderborsie in die dwarste deur sodat daar 2 eenderse helftes is. Meng die olyfolie, knoffel, gemmer, brandrissie, lemmetjieskil, sojasous en heuning. Marineer vir 30 min. Verhit ’n riffelpan oor hoë hitte. Geur die hoender met sout. Rooster vir 8 min. aan elke kant of tot goudbruin en gaar. Slaai: Meng die kool, wortel, ui, soetbrandrissiesous, soja en koljander in ’n groot mengbak. Sit die hoenderborsies en skeppies van die koolslaai op die broodrolletjies. Onlangse plasings Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar