Foto: Lee Schwagele
Recipe: Vicky de Beer. Image Lee Schwagele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Thai Peanut Butter Sauce
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Mix ½ cup (125 ml) peanut butter, ½ cup (125 ml) coconut milk, ¼ cup (60 ml) soy sauce, 2 tbsp. (10 ml) chopped garlic, 2 t (10 ml) chopped ginger, 2 t (10 ml) chopped chili, 2 tbsp. (30 ml) honey and the grated rind and juice of one lemon. Taste with salt and pepper.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Wraps
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.