Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 6 eiers, gekook (soos beskryf en afgedop – sien onder)
• 1 beet, gekook en geskil
• 1 avokado, geskil en pit verwyder
• 2 knoffelhuisies, gekap
• 15 ml (1 e) olyfolie
• fyn kruieblaartjies vir opdiening
1 Sny die eiers middeldeur en verwyder die eiergele met ’n teelepel. Verwerk die eiergele en gekookte beet in ’n voedselverwerker tot glad. Geur met sout en swartpeper.
2 Skep lepels vol van die beetmengsel in die holtetjies waar die eiergele was.
3 Verwerk die avokado, knoffel en olyfolie in ’n voedselverwerker tot glad.
4 Geur met sout en swartpeper.
5 Skep die avokadomengsel in ’n spuitsak en spuit hopies op die beet.
6 Sit met die vars kruie voor.
Maak ’n klein kastrol halfvol water en bring die water oor hoë hitte tot kookpunt. Laat sak die eiers met ’n gaatjieslepel versigtig in die water in en verlaag die temperatuur. Laat prut die eiers liggies vir 10-12 min. Trek van die hitte af en koel onder lopende koue water af.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.