* Sien die artikel “Ek kom klaar sonder …” op bl. 42 van ons Februarie-uitgawe.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Rou ertjieslaairesep
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }3 sagte dadels
1 suurlemoen
2 ryp avokadopere
250 g gevriesde baba-ertjies
1 teelepel rou appelasyn
1 teelepel borrie
Metode:
– Sny die dadels in klein stukkies en week oornag in die uitgedrukte suurlemoensap.
– Druk die avokadopeerweefsel fyn saam met die dadelmengsel.
– Gooi die res van die bestanddele by en meng.
– Geniet op rou vlassaad of soortgelyke kraakbeskuitjies.
Let wel – die slaai het ’n “tieng” as die ertjies gevries bygevoeg word.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.