Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 200 g (2 pakkies) gemaalde amandels 110 g versiersuiker 70 g strooisuiker pienk voedselkleursel 2 eierwitte van 2 ekstra groot eiers geklitste room vir opdiening Voorverhit die oond tot 130 °C. Voer ’n bakplaat met bakpapier uit. Instructions Sif die amandels deur ’n fyn sif. Weeg die amandels weer af sodat jy 100 g fyn amandelmeel het. Sif die amandels en versiersuiker drie keer saam. Klits die eierwitte tot sagtepuntstadium. Voeg die strooisuiker eetlepel vir eetlepel by terwyl jy deurentyd klits. Klits tot die mengsel dik en blink is. Vou die meringuemengsel by die amandelmengsel in. Voeg ’n paar druppels van die voedselkleursel by. Skep die beslag in ’n spuitsak met ’n 1½ cm-tuit. Spuit die beslag in 2½ cm-sirkels op die voorbereide bakplaat. Los ’n opening van 5 cm tussen die amandelkoekies.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
JY KAN makrolletjies maak Die geheim van hierdie delikate koekies is dat jy die eierwitte effens moet oorwerk voor jy dit by die amandelmengsel invou. Vou die eierwitte met ’n groot metaallepel in.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings “Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar