Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
38 ml (2½ e) poeiergelatien 375 ml (1½ k) geblikte pynappelblokkies 500 ml (2 k) water 125 ml (½ k) suiker 375 ml (1½ k) gaar ertjies 250 ml (1 k) fyn gekapte seldery sout en gemaalde swartpeper 30 ml (2 e) asyn 2 hardgekookte eiers, afgedop Spoel ’n 2 liter-ringvorm met koue water uit. Gooi 60 ml (¼ k) water oor die gelatien en laat spons vir 5 min. Kook die pynappel, water en suiker vir 5 min. Haal van die hitte af en roer die gesponste gelatien by tot opgelos. Laat afkoel. Meng die ertjies, seldery en asyn deur die pynappel. Geur na smaak. Sny die eiers in ringe en pak onder in die vorm. Skep die res van die mengsel versigtig bo-op sodat die eiers onder bly. Laat stol vir 3 uur of oornag. Keer op ’n dienbord uit. '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings “Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar