Foto: Pexels
Foto Pexels
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Die vierde uitgawe van Goût de/Good France vind wêreldwyd plaas tussen 19 en 25 Maart 2018, met meer as 2 000 restaurante in 150 lande en oor 5 kontinente wat deelneem deur Franse gastronomie en die Franse art de vivre te vier.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Die restaurante wat aan #GoodFrance deelneem, is as volg:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Gauteng:
Wes-Kaap:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Kwa-Zulu Natal:
Oos-Kaap:
Lesotho:
Hierdie geleentheid is deur die Franse ministerie van buitelandse sake en internasionale ontwikkeling saam met sjef Alain Ducasse van stapel gestuur. Hulle het inspirasie geneem van Auguste Escoffier wat die Dîners d’Épicure-inisiatief 1912 begin het: dieselfde spyskaart, op dieselfde dag, in verskeie wêreldstede, vir soveel gaste moontlik.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.