Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Sous
• 20 ml (4 t) sojasous
• 30 ml (2 e) heuning
• sap en gerasperde skil van
1 lemoen
Roerbraai
• 30 ml (2 e) olyfolie
• 15 ml (1 e) gekapte gemmer
• 15 ml (1 e) gekapte knoffel
• 15 ml (1 e) gekapte brandrissie
• 500 g hoenderborsies, in blokkies gesny
• 100 g broccolini, in die lengte deur gesny
• hand vol boontjiespruite
• 1 groen soetrissie, fyn gekap
• ½ rooikool, dun gesny
• 1 klein pynappel, geskil en in blokkies gesny
• hand vol koljander
• hand vol kruisement
• 125 ml (½ k) gevlokte amandels
• 30 ml (1 e) swart sesamsaad
• 250 g Oosterse eiernoedels, gekook volgens die aanwysings op die pakkie
1 Meng die sousbestanddele in ’n bakkie. Hou eenkant.
2 Verhit die olie oor hoë hitte in ’n groot wok. Voeg die gemmer, knoffel en brandrissie by en roerbraai vir 1 min.
3 Voeg die hoender by en roerbraai vir 5 min. of tot goudkleurig en gaar. Geur met sout. Skuif die hoender teen die kante van die wok op.
4 Roerbraai die broccolini en boontjiespruite vir 2 min. in die middel van die wok.
5 Voeg die soetrissie, rooikool en pynappel by. Roerbraai vir 2 min. Voeg die sous by en roerbraai vir nog 2 min. Roer alles deur tot dit met die sous bedek en deurwarm is.
6 Strooi die amandels en sesamsaad oor. Sit met vars koljander, kruisement en eiernoedels voor.
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.