Maak so: TUNA
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Die dae is verby dat ons tuna net uit ’n blik hoef te eet. Dié lekkerny is deesdae vars beskikbaar.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Kies so
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Die connoisseur se keuse is blouvintuna. Dié soort tuna het meer vet as die res van sy familie en is ook geuriger. Die vleis het ’n donkerrooi kleur en lyk byna soos rou beesvleis. Maak seker daar is nie droë plekke, bruin kolle of ’n reënboogskynsel op die vis nie.
Idees met tuna
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.