Jy kan brosbroodkoekies getooi met plastiekversiersel en gefotostateerde plastiekversierselblomme maak.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Plastiekversiersel word ook “suikerpasta” of ready to roll icing genoem en die klaarbereide versiersel kan by bakwinkels of supermarkte gekoop word. Knyp gholfbal-groottes af, knie tot sag en rol so dun moontlik op ’n skoon werkvlak uit wat liggies met versiersuiker bestrooi is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }• As jy wil hê die versiersuiker moet langer mooi hard bly, knie ’n knypie poeier genaamd “CMC” by die versiersuiker in.
• Jy kan die plastiekversiersel kleur deur ’n paar druppels voedselkleursel in te knie.
• Jy kan enige denkbare patroon of foto op die eetbare versiersel laat druk. Jy kan dit bestel in A4-bladsye of klein kolwyntjiepatrone. Knip jou patroon versigtig met ’n klein skêrtjie uit. Die bladsye word bros as dit te lank buite lê en skeur dan maklik wanneer jy dit knip. Hou tot benodig in die plastieksak waarin dit kom.
• Sit eers ’n lagie plastiekversiersel op die koek of koekies en plak die uitgeknipte, gefotostateerde plastiekversiersel met die “gom” bo-op vas.
• Versiersuikergom: Meng 125 ml (½ k) versiersuiker met ’n paar druppels water en meng tot ’n klewerige mengsel wat soos lym lyk. Smeer op die plastiekversiersel en plak vas.
Maak jou eie brosbrood. Klik hier.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.