1 Sit die hoender met die rugkant na bo op ’n plastiekkapplank. Sny die hoender met ’n skerp mes of kombuisskêr van die onderkant af, al langs die ruggraat oop. Doen dieselfde aan die ander kant sodat die hele ruggraat uitgesny is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
2 Keer die hoender om. Vou dit oop sodat die boudjies aan weerskante van die hoender is. Druk die hoender met die palm van jou hand plat. Spoel die binnekant mooi skoon en druk met handdoekpapier droog.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Maak hierdie oopgevlekte hoender met salsa verde
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.