1 Dis nie nodig om die knoffelhuisie te skil nie. Sit net die lem van ’n sjefsmes dwars op die knoffelhuisie en slaan met jou handpalm op die lem om die knoffelhuisie fyn te druk. Nou kan die skil maklik verwyder word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }2 Kap die knoffel fyn deur die lem van voor na agter te beweeg. Sit jou ander hand op die punt van die mes sodat jy die mes beter kan beheer. Strooi ’n bietjie growwe sout oor die gekapte knoffel. Smeer die knoffel met die mes se punt tot ’n gladde pasta.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }3 Die geroomde knoffel kan nou by ’n slaaisous gevoeg word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.