1 Sit die hoender met die rugkant na bo op ’n plastiekkapplank. Sny die hoender met ’n skerp mes of kombuisskêr van die onderkant af, al langs die ruggraat oop. Doen dieselfde aan die ander kant sodat die hele ruggraat uitgesny is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
2 Keer die hoender om. Vou dit oop sodat die boudjies aan weerskante van die hoender is. Druk die hoender met die palm van jou hand plat. Spoel die binnekant mooi skoon en druk met handdoekpapier droog.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Maak hierdie oopgevlekte hoender met salsa verde
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.