1 Laat die koek heeltemal afkoel. Meet die omtrek en hoogte van die koek.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }2 Sny ’n stuk bakpapier ±15 cm langer as die omtrek en 1 cm langer as die hoogte van die koek. Jy kan die papierstroke middeldeur sny om dit hanteerbaarder te maak.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }3 Smeer gesmelte sjokolade met ’n paletmes eweredig oor die bakpapier. Laat staan tot die sjokolade amper geset is.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }4 Sny die sjokolade oorlangs om reghoekige blokke te vorm – sowat 4 cm uitmekaar. Laat heeltemal afkoel en haal van die bakpapier af. Hou in die yskas. Gebruik die koekversiering as “gom” om die sjokolade aan die koek vas te plak. Die sjokoladeblokke moet effens oorvleuel.
WENK: Moet nóóit water by gesmelte sjokolade voeg nie – dit sal droog en krummelrig raak. As dit wel gebeur, kan jy ’n klein bietjie melk of room byvoeg om die situasie te red.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.