1 Geur die wildsvleisfilet met gemaalde swartpeper. Verhit 30 ml olyfolie in ’n pan en braai 4 knoffelhuisies, 3 jenewerbessies en 3 naeltjies tot die knoffel goudbruin is en jy die speserye kan ruik. Braai die filet saam met die speserye en knoffel tot goudbruin, maar nie gaar nie.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }2 Voer ’n groot wok met foelie uit met die blink kant na bo. Bedek die boom van die wok met saagsels. Sprinkel witwyn oor die saagsels en voeg die knoffel en speserye by. Sit ’n draadrakkie in die wok, en maak seker dat dit nie aan die saagsels raak nie. Sit die filet op die draadrakkie en maak die bokant van die wok toe met foelie met die blink kant na binne. Verhit oor matige hitte sodat die saagsels begin rook. Laat vir sowat 18-20 min. rook tot gaar.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }3 Haal die filet uit, geur met growwe sout en laat vir 5 min. rus. Draai stewig toe met kleefplastiek en foelie en vries tot ferm. Sny die filet met ’n elektriese mes in papierdun skyfies. Geniet dit in slaai of op tuisgebakte brood.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.