• Hoe kouer alles is, hoe beter. Gebruik yskoue botter en yskoue water. Deeg rol ook makliker op ’n koue werkvlak soos marmer uit. Jy kan selfs die rolstok in die yskas sit.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• Werk altyd met jou vingerpunte en probeer die deeg so min moontlik hanteer, want jou hande maak die deeg warm.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }• Druk die deeg effens platter en draai deeglik met kleefplastiek toe voor jy dit in die yskas sit, anders droog dit uit en breek wanneer jy dit uitrol.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }• Laat die deeg vir minstens 30 min. rus voor jy dit uitrol sodat die gluten (dit wat deeg elasties maak) ontspan en jy dit dus makliker kan uitrol.
• Wanneer jy deeg uitrol, moet jy die deeg in die rondte draai en nie die rolstok in verskillende rigtings druk nie. Rol die deeg voor jou uit, draai dit dan 90 grade na links of regs, en rol weer uit. Hou so aan tot jy ’n ronde stuk deeg het.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }• Moenie te veel meel oor die werkvlak strooi nie. Vee die oortollige meel met ’n kwassie weg.
• Paletmes of deegskraper
• Meelstrooier
• Kwassies
• ’n Goeie rolstok
• Kleefplastiek of sakkies
Soutdeeg met ’n heerlike sampioenvulsel
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.