1 Geur die wildsvleisfilet met gemaalde swartpeper. Verhit 30 ml olyfolie in ’n pan en braai 4 knoffelhuisies, 3 jenewerbessies en 3 naeltjies tot die knoffel goudbruin is en jy die speserye kan ruik. Braai die filet saam met die speserye en knoffel tot goudbruin, maar nie gaar nie.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }2 Voer ’n groot wok met foelie uit met die blink kant na bo. Bedek die boom van die wok met saagsels. Sprinkel witwyn oor die saagsels en voeg die knoffel en speserye by. Sit ’n draadrakkie in die wok, en maak seker dat dit nie aan die saagsels raak nie. Sit die filet op die draadrakkie en maak die bokant van die wok toe met foelie met die blink kant na binne. Verhit oor matige hitte sodat die saagsels begin rook. Laat vir sowat 18-20 min. rook tot gaar.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }3 Haal die filet uit, geur met growwe sout en laat vir 5 min. rus. Draai stewig toe met kleefplastiek en foelie en vries tot ferm. Sny die filet met ’n elektriese mes in papierdun skyfies. Geniet dit in slaai of op tuisgebakte brood.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.