As dit by weelderige kos kom, is kaviaar sekerlik boaan die lys. Hierdie luukse lekkerny is die eiers van ’n steurvis (sturgeon).
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Connoisseurs beskou slegs die eiers van ’n steurvis as die ware Jakob. Die viseiers word “gesif” om van die vetterige
weefsel ontslae te raak en liggies gesout. Deesdae is tuna- en salmeiers ook beskikbaar.
Kaviaar is hoogs bederfbaar en moet koud gehou word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Sit voor in hout-, plastiek- of glashouers. Metaal soos silwer en goedkoper vlekvrye staal sal met die kaviaar reageer en ’n metaalsmaak daaraan gee.
Tradisioneel word dit in perlemoen- of goudbakkies opgedien. Kospuriste glo dat kaviaar slegs met roosterbrood of ongesoute beskuitjies voorgesit moet word. Skink ’n skeutjie vodka daarby.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Suurlemoenskywe, suurroom, crème fraîche, hard gekookte eier en gekapte ui word dikwels saam met hierdie delikatesse voorgesit.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.