Hierdie Mexikaanse toevoubrood kan gevries word. Rooster op ’n riffelpan om te ontvries. Vul met gaar hoender, tuna of ham, oorskietslaai en ’n skeppie mayonnaise vir ’n vinnige middagete.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Hou blikkies cannelini-, botter- en snyboontjies in jou koskas. Meng met sondroëtamaties, geblikte artisjokke, gekrummelde fetakaas en basiliekruidblare vir ’n blitsige pitavulsel of slaai.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Meng roketblare, olywe, gekookte eier, kersietamaties en ’n blikkie tuna vir ’n klassieke Niçoise-slaaipita of tortilla wrap-vulsel.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Daar is min geregte wat nie deur ’n paar skeppies pesto opgekikker kan word nie. Deesdae is hulle beskikbaar in al wat ’n geur en kleur is. Roer deur koue pasta, noedels, geroosterde groente of gebruik as ’n smeer.
Koop klaarbereide rotis by jou supermark en hou in die vrieskas. Vul met oorskietkerrie of -roerbraai en vat saam werk toe.
Verhit gevriesde pitas sommer in die broodrooster. Sny die bokant oop en trek die pita oop sodat dit ’n bakkie vorm. Vul met oorskietmaalvleis, gekapte tamatie en ’n paar kappertjiesade.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.