genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 3 eiers, geskei
• 30 ml (2 e) koekmeel
• knypie sout
• 30 ml (2 e) room
• 30 g botter
• 30 ml (2 e) botter
• 4 pruime, sny die “wangetjies” van die pruime af.
• 100 g rooi druiwe
• 15 ml (1 e) heuning
• 4-5 takkies tiemie
• 125 g camembert, dun gesny
1 Voorverhit die oond tot 175 °C.
2 Verhit die botter in ’n swaarboompan oor matige hitte. Braai die pruime, druiwe, heuning en tiemie vir 2-3 min. daarin, of tot net-net sag en liggies gekaramelliseer.
3 Klits die eierwitte in ’n groot mengbak tot dit stywe punte vorm. Vou die eiergele, koekmeel, sout en room versigtig by.
4 Smelt die botter in ’n oondvaste pan met ’n deursnee van 25 cm en gooi die eiermengsel daarin.
5 Laat die eiers liggies kook tot dit net-net aan die onderkant begin set (sowat 5 min).
6 Pak die pruime, druiwe en camembert op die eiermengel.
7 Bak vir 12-15 min. in die oond of tot goudbruin en opgepof.
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.