Maklike glutenvrye plaasvervangers vir jou gunsteling-kosse deur Salomé Delport. Hooffoto: Vie studios vir Pexels
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Dis nie so maklik om glutenvry te eet nie, want die gewone alternatiewe vir brood soos koeskoes, spelt, rog, bulgur en semolina bevat óók gluten. Gelukkig is daar heerlike alternatiewe wat algemeen beskikbaar is en maklik is om tuis aan te hou.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Vervang deur rys, gerasperde kopkool, manna, aartappels, polenta, bokwiet
Vervang deur kapok-aartappels, kopkoolpizza
Vervang deur rys, quinoa, bokwiet, amarant en vars, geblikte of bevrore mielies
Vervang deur rys, quinoa, mielies, bokwiet, amarant
Vervang deur hawermout
Vervang deur polenta, patatskywe, ryskoekies, mieliekoekies
Vervang deur sjokolade, melkskommel, roomys, jellie, mousse, jogurt.
Hooffoto: Vie studios vir Pexels
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.