Mediterreense frikkadelle Skaapworsies op roosmaryntakkies
Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Mediterreense frikkadelle deur Vickie de Beer. Foto: Neil Corder
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients 2 snye witbrood, gekrummel 125 ml (½ k) gewone jogurt of suurroom 500 g gemaalde beesvleis 1 middelslagui, fyn gekap 5 ml (1 t) mosterdpoeier gerasperde skil van 1 suurlemoen sout en gemaalde swartpeper 24 middelslag- tot groot suurlemoenblare 24 tandestokkies Instructions Krummel die brood in die jogurt in en meng deur, laat staan tot sag. Meng al die bestanddele met die brood en jogurt en vorm klein happiegrootte balletjies met jou hande. Draai ’n suurlemoenblaartjie om elke frikkadelletjie en steek dit met ’n tandestokkie deur die vleis vas. Rooster oor die kole. '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar