Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }45 ml (3 e) olyf- of avokado-olie
250 g blokkiesspek
sout en gemaalde swartpeper
125 ml (½ k) koekmeel
1,4 kg beesstert, gesny
2 uie, gekap
500 g pekeluitjies, geskil
2 wortels, geskil en in 3 cm-stukke gesny
2 knoffelhuisies, gekneus
500 ml (2 k) rooiwyn
250 ml (1 k) aftreksel
15 ml (1 e) tamatiepasta
hand vol tiemieblare
2 lourierblare
500 g knopiesampioene
hand vol pietersielie, gekap
1 Braai die spek bros in die verhitte potjie. Haal uit en hou eenkant.
2 Geur die meel na smaak, rol die beesstert in die meel en verbruin in die verhitte olie in dieselfde potjie.
3 Voeg die uie, pekeluitjies, wortels en knoffel by en verbruin. Geur na smaak.
4 Voeg die rooiwyn, aftreksel, tamatiepasta, tiemie en lourierblare by. Bedek en prut vir sowat 3-4 uur tot die vleis sag is, maar nie van die been afval nie.
5 Pak die sampioene en spek bo-op en prut vir nog 15-30 min. tot die sampioene gaar is.
6 Meng die pietersielie deur en sit voor met kapokaartappels.
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.