Resep en foto verskaf deur Flora.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients
- Vis
- 1 kg vars vis
- 100 ml Flora Gold
- 1 1/2 k vars broodkrummels van kaasrolletjies
- 1 t fyngekapte knoffel
- 1 t elk van fyngekapte grasuie, pietersielie, tiemie en basiliekruid
- Sout en peper na smaak
- 1 pakkie roket
- Suurlemoen-en-kruiesous
- 125 ml Flora Gold
- Sap en skil van een suurlemoen
- 1 t elk van fyngekapte grasuie, pietersielie, tiemie en basiliekruid
Instructions
- Voorverhit oond tot 180°C.
- Voeg sout en peper na smaak by vis en braai in ’n pan vir 1 minuut aan elke kant.
- Plaas vis in ’n oondpan.
- Smelt Flora Gold in ’n bakkie.
- Meng broodkrummels, knoffel, kruie, sout en peper en meng goed.
- Versprei krummels eweredig oor die vis.
- Bak vir 10 tot 12 minute en bedien op die roket.
- Vir die suurlemoen-en-kruiesous, smelt die Flora Gold en meng die suurlemoensap, suurlemoenskil en gekapte kruie in.
- Sit die sous saam met die vis voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Soos in die eerste aflewering van Kokkedoor Vuur & Vlam in 2023, moet deelnemers vanjaar…
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Hierdie webwerf gebruik koekies.