Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 60 ml (4 e) hoisin-sous 60 ml (4 e) gemmer, gerasper 30 ml (2 e) sojasous 15 ml (1 e) soet sojasous 6 knoffelhuisies, gekap gerasperde skil en sap van 1 lemoen 1 kg ontbeende varknek, in blokke gesny 4 sprietuie, op ’n skuinste gesny 30 ml (2 e) geroosterde sesamsaad 125 ml (½ k) vars koljander, fyngekap Instructions Meng die hoisin-sous, gemmer, sojasous, soet sojasous, knoffel en lemoenskil en -sap in ’n glasbak. Sit die varkvleis in die marinade en bedek goed. Laat oornag in die yskas rus. Verdeel die varkvleis tussen 4 sosatiestokkies. Braai vir 30-35 min. of tot deurgaar oor matige kole. Smeer deurentyd met die sous. '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings “Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar