• Prik 3 groot, ongeskilde aartappels oraloor en sit in ’n bakkie met ’n bietjie water.
• Mikrogolf vir 5-7 min. op hoog tot halfgaar.
• Laat afkoel en sny in dik wiggies.
• Meng 225 g (1½ k) meel, 100 g (2⁄3 k) mielieblom, 5 ml (1 t) bakpoeier, 5 ml (1 t) gerookte paprika, 5 ml (1 t) sout en 500 ml (2 k) bier.
• Verhit genoeg sonneblomolie vir diepbraai in ’n middelslagkastrol oor matige hitte. Doop die aartappels in die deeg en diepbraai tot goudbruin en gaar.
• Haal uit en strooi gerookte paprika, sout en brandrissievlokkies oor.
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.